Home » Novosti » Najava 231. emisije Školska liga – Para Taekwondo knjiga

Najava 231. emisije Školska liga – Para Taekwondo knjiga

Hrvatski parataekwondo savez predstavio je knjigu ‘Uvod u para taekwondo’ autorice Martine Peranović. Svečano predstavljanje, koje je vodio Vlado Požežanac, održano je u Kombat centru Zagreb, u nazočnosti brojnih uvaženih gostiju. Predstavljanju su među ostalim nazočili Goran Petrović u ime Grada Zagreba, Darijo Jurišić ispred Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom, predsjednik Taekwondo kluba osoba s invaliditetom Kukkiwon Kristijan Škravan i Damir Javorović, predsjednik Zagrebačkog para taekwondo saveza.
Knjiga ‘Uvod u para taekwondo’ prva je takvog sadržaja u svjetskoj povijesti, namijenjena para taekwondou, ali može se primijeniti i za ostale para sportove osoba s invaliditetom. Ova jedinstvena knjiga povezuje prijašnje stručne spoznaje i nove terapijske aspekte sporta na jedan sistematičan, stručan i jednostavan način razumljiv i zanimljiv široj populaciji. Način na koji autorica povezuje terminologiju različitih profesionalnih disciplina uključujući taekwondo sport osoba s invaliditetom, tjelesno, mentalno, emotivno i socijalno zdravlje, britak je i pokriva u dovoljnom sadržaju krucijalna znanja, odnosno srž ove iscrpne problematike.

Emisiju pogledajte na Sportskoj televiziji u srijedu 22. studenog 2017. u 18.00 sati te ostalim danima u reprizama, a također i na ostalim lokalnim tv postajama te potom i na Youtube kanalu Mladen Cetinja.

 

22. stu. 2017. @ 11:47