Home » Registracija natjecatelja za PH 2023.

Registracija natjecatelja za PH 2023.

6. Prvenstvo Hrvatske u parataekwondou održati će se 18.03.2023. u sportskoj dvorani Prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu, Vukovarska ulica 269.

Prije prijave molimo izvršite registraciju natjecatelja za 2023. godinu

Napomena: U slučaju jednog natjecatelja u kategoriji, A i B divizija će se konsolidirati. Svaki natjecatelj dobiva bodove u primarnoj klasi.
Click or drag a file to this area to upload.
Neobavezno ukoliko je ranije dostavljeno.
Napomena: U slučaju jednog natjecatelja u kategoriji P11, izvršiti će se konsolidacija iz P11 u P12. Svaki natjecatelj dobiva bodove u primarnoj klasi.
Napomena: U slučaju jednog natjecatelja u pojedinoj kategoriji, izvršiti će se konsolidacija iz niže u višu (P31→P32→P33→P34). Svaki natjecatelj dobiva bodove u primarnoj klasi.
Napomena: U slučaju jednog natjecatelja u pojedinoj kategoriji, izvršiti će se konsolidacija iz niže u višu (P41→P42→P43→P44→P45). Svaki natjecatelj dobiva bodove u primarnoj klasi.
Napomena: U slučaju jednog natjecatelja u pojedinoj kategoriji, izvršiti će se konsolidacija iz niže u višu (P51→P52→P53). Svaki natjecatelj dobiva bodove u primarnoj klasi.
Moguće je registrirati parove sastavljene od dva natjecatelja različitog spola i istih ili različitih dobnih kategorija.
Moguće je registrirati timove sastavljene od tri natjecatelja istog spola i istih ili različitih dobnih kategorija.
Napomena: U slučaju jednog natjecatelja u pojedinoj kategoriji, izvršiti će se konsolidacija iz niže u višu (K41→K44). Svaki natjecatelj dobiva bodove u primarnoj klasi.